Bundesliga - Bajern podsetio na stare dane, Mario Gomez je kao vino! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Bajern podsetio na stare dane, Mario Gomez je kao vino! (video)

Legendarni fudbaler "Švaba" presudio ekipi iz prestonice.

U terminu od 15.30, danas je odigrano pet utakmica 15. kola nemačke Bundeslige.

Bajern se vratio u pobednički kolosek ubedljivom pobedom u gostima Hanoveru, bilo je 4:0 za Bavarce. Poveli su gosti već u drugom minutu preko Džošue Kimiha, a prednost je pre odlaska na odmor udvostručio David Alaba fantastičnim udarcem u 29. minutu. Serž Gnabri je u 53. minutu savladao Esera, da bi konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat postavio Robert Levandovski devet minuta kasnije.

Štutgart je nakon preokreta na svom terenu uspeo da savlada Hertu sa 2:0. Berlinci su poveli u 38. minutu kada je pogodio Maks Mitelštat, ali je u drugom poluvremenu usledila fantastična partija legendarnog Marija Gomeza. Visoki napadač je pogađao u 64. i 76. minutu i tako doneo svom timu velika tri boda.

Augzburg i Šalke su remizirali u Bavarskoj rezultatom 1:1. Domaćin je poveo golom Mihaela Gregoriča u 13. minutu, ali je Danijel Kaliđuri obezbedio bod "Rudarima" pogotkom u 52. minutu meča.

Fortuna je u Dizeldorfu ostvarila vrlo bitnu pobedu u borbi za opstanak pošto je trijumfovala nad Frajburgom sa 2:0. Igrač utakmice bio je Kan Ajhan koji je svojim golovima u 55. i 79. minutu zapečatio sudbinu gostiju.

Na meću između Hofenhajma i Borusije iz Menhengladbaha nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern ubedljiv u Hanoveru, Dortmund ne posustaje

Izvor: RTS, 15.Dec.2018

Fudbaleri Bajerna savladali su kao gosti ekipu Hanovera sa 4:0, u utakmici 15. kola Bundeslige. Štutgart bolji od Herte, Diseldorf od Frajburga. Borusija u Dortmundu savladala ekipu Verdera sa 2:1. . Šampion Nemačke u Hanoveru...

Nastavak na RTS...

'Viola' gazda u Toskani, nedovoljno da uhvati Sasuolo i Sampu

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 18:09

"Ljubičasti" su savladali Empoli u derbiju Toskane, ali i dalje imaju bodovni zaostatak za Sasuolom i Sampdorijom usled pobeda ove dve ekipe...Tri utakmice 16. kola Serije A odigrane su u nedeljnom terminu od 15 časova. U centru pažnje bio je toskanski derbi koji je pripao ekipi Fiorentine..."Viola"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.