Bajern ubedljiv u Hanoveru, Dortmund ne posustaje

Izvor: RTS, 15.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern ubedljiv u Hanoveru, Dortmund ne posustaje

Fudbaleri Bajerna savladali su kao gosti ekipu Hanovera sa 4:0, u utakmici 15. kola Bundeslige. Štutgart bolji od Herte, Diseldorf od Frajburga. Borusija u Dortmundu savladala ekipu Verdera sa 2:1.
Šampion Nemačke u Hanoveru je zabeležio treći uzastopni trijumf i nastavio poteru za odbeglom Borusijom iz Dortmunda.

Bavarci su na "HDI areni" poveli golom Kimiha već u drugom minutu, da bi Alaba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 29. povisio na 2:0. U nastavku su se u listu strelaca upisali Gnabri i Levandovski.
Bajern se sa 30 osvojenih bodova sada izjednačio na drugom mestu na tabeli sa Borusijom iz Menhengladbaha, koja je igrala bez golova protiv Hofenhajma.
Štutgart je na svom terenu savladao Hertu sa 2:1. Gosti su poveli golom Mitelštada, da bi preokret "Švabama" doneo Mario Gomez sa dva pogotka u drugoj polovini meča.
Pobedu je zabeležio i Diseldorf, koji je na svom terenu savladao ekipu Frajburga sa 2:0, a dvostruki strelac bio je Ajhan.
Augsburg i Šalke igrali su 1:1.
U poslednjoj utakmici dana, Borusija je u Dortmundu savladala ekipu Verdera sa 2:1. Alkaser i Rojs bili su strelci za domaću ekipu, dok je Kruze postigao gol za tim iz Bremena.
Borusija je tako zadržala devet bodova prednosti u odnosu na Bajern i Menhengladbah.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BAJERN PONOVO GAZI SVE PRED SOBOM: Bavarci počistili Hanover, Štutgart iznenadio Hertu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Dec.2018

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su danas u gostima ekipu Hanovera sa ubedljivih 4:0, u utakmici 15. kola nemačke Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.