Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari meč Ludogoreca i Zvezde najavljuju kao "Balkanski rat"

Fudbalere Crvene zvezde očekuje paklena atmosfera na rasprodatom stadionu u Razgradu protiv Ludogoreca.

Bugari s nestrpljenjem očekuju dolazak bivšeg šampiona Evrope, pa tako lokalni dnevnik "Sedam dana sporta" dan uoči utakmice najavljuje utakmicu kao "Balkanski rat".

U tekstu se poseban akcenat stavlja na Zvezdine navijače koji će biti smešteni u drugom sektoru i očekuje se njihov masovni dolazak iz Srbije, na šta je spremna lokalna policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Sa sportske strane navodi se da trener Georgi Dermendžijev ima dvije dileme oko startne postave, jer razmišlja da na desnoj strani u odbrani umjesto Mineva vrati mnogo ofanzivnijeg Sisinja, dok bi za razliku od ranijih utakmica Kešeru u napadu mogao da zamijeni Kafua.

Tim Ludogoreca protiv Zvezde: Stojanov, Minev (Sisinjo), Plastun, Moci, Natanijel, Đakov, Marselinjo, Kišada, Lukoki, Vanderson, Kafu (Kešeru).

Crveno-bijeli su u ponedjeljak otputovali u Bugarsku, a prije svega se nadaju da ne prime gol i dvomeč riješe u Beogradu.

Prvi duel trećeg kola kvalifikacija između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati u Razgradu.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.