Bugarska štampa: Ludogorec spreman za balkanski rat

Izvor: RTS, 25.Jul.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska štampa: Ludogorec spreman za "balkanski rat"

Fudbalere Crvene zvezde očekuje paklena atmosfera na rasprodatom stadionu u Razgradu protiv Ludogoreca, što najbolje opisuje naslovna strana dnevnog lista "Sedam dana sporta", koji je napisao da je predstojeći duel "balkanski rat".

U tekstu se poseban akcenat stavlja na Zvezdine navijače koji će biti smešteni u drugom sektoru i očekuje se njihov masovni dolazak iz Srbije, na šta je spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lokalna policija.
Sa sportske strane navodi se da trener Georgi Dermendžijev ima dve dileme oko startne postave, jer razmišlja da na desnoj strani u odbrani umesto Mineva vrati mnogo ofanzivnijeg Sisinja, dok bi za razliku od ranijih utakmica Kešeru u napadu mogao da zameni Kafua.
Tim Ludogoreca protiv Zvezde: Stojanov, Minev (Sisinjo), Plastun, Moci, Natanijel, Đakov, Marselinjo, Kišada, Lukoki, Vanderson, Kafu (Kešeru).
Prvi duel trećeg kola kvalifikacija između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati u Razgradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludogorec spreman za "Balkanski rat"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2016

Fudbalere Crvene zvezde očekuje paklena atmosfera na rasprodatom stadionu u Razgradu protiv Ludogoreca, što najbolje opisuje naslovna strana dnevnog lista "Sedam dana sporta" koji je napisao da je predstojeći duel "Balkanski rat"...U tekstu se poseban akcenat stavlja na Zvezdine navijače koji će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.