Razgrad: Spremni za Balkanski rat

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgrad: Spremni za "Balkanski rat"

Mediji u Bugarskoj s nestrpljenjem očekuju gostovanje Crvene zvezde ekipi Ludogoreca u Razgradu.

Dva tima sastaju se u utorak u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ludogorec je poslednjih godina bio veoma uspešan, igrao je i grupnu fazu takmičenja, a dva puta je bio rival Partizanu, jednom je uspeo da ga eliminiše.

Jedan od najtiražnijih dnevnih listova Sedam dana >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sporta, na naslovnoj strani objavio je tekst sa naslovom "Ludogorec spreman za balkanski rat".

Utakmici je posvećeno mnogo pažnje, s obzirom da taj list o njoj piše na čak pet strana. Najviše se govori o bezbednosti, pošto se očekuje da u Razgrad doputuje više stotina navijača srpskog kluba.

"Policija je postavljena na svakom koraku od granice do Razgrada", navodi se u jednom od tekstova, a prenosi Beta.

O samoj igri Zvezde komentarisao je srpski fudbaler koji je najveći trag ostavio u bugarskom fudbalu, Nebojša Jelenković, koji je rekao da je srpski klub trom u odbrani.

List Tema sport mnogo više pažnje posvetio je samom fudbalu, a u tekstovima se analizira igra Zvezde, kao i potencijalni sastav koji će Miodrag Božović izvesti na teren.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Ludogoreca i Zvezde biće odigrana u utorak od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Meč iz Razgrada, kao i revanš iz Beogradu možete direktno pratiti na Sport Klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.