Budžeti su ponovo tema, gde je Partizan u odnosu na Zvezdu? Mijailović ima odgovor!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžeti su ponovo tema, gde je Partizan u odnosu na Zvezdu? Mijailović ima odgovor!

Prvi čovek Partizana reagovao na spekulacije koje su se prethodnih dana pojavile u javnosti. Inače, uprava Partizana ''odrešila kesu'' posle osvajanja trofeja Kupa Radivoja Koraća.

Košarkaši Partizana i ove sezone su ostvarili ono što im je polazilo za rukom i u prethodne dve, osvojili su Kup Radivoja Koraća, ali sada tu ne žele da se zaustave, već da sezonu krunišu plasmanom u Evroligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , da li preko ABA lige ili Evrokupa.

Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović zbog toga naglašava da crno-beli ne smeju sada da podlegnu nekakvoj euforiji.





''Svi partizanovci znaju šta su nam ciljevi ove sezone i težimo da ih ostvarimo'', naglasio je Mijailović u razgovoru za ''Informer''.

U javnosti se sve bolji rezultati Partizana povezuju i sa većim budžetom u odnosu na prethodne sezone, pa ima i mišljenja da je budžet crno-belih blizak Zvezdinom, evroligaškom.

Ipak, Mijailović takve priče kategorički demantuje.





''Mnogo timova ima veći budžet od Partizana. Prekjuče se pojavila priča da imamo sličan budžet kao naš gradski rival.







To apsolutno nije istina, imamo daleko manji budžet i od Zvezde i od mnogih ekipa s kojim se takmičimo, ali mislim da imamo dovoljno dobar budžet da napravimo podvig poput ovog u Nišu'', objasnio je Mijailović.

-

-

On je potvrdio i da su igrači Partizana adekvatno nagrađeni za osvojeni trofej u Nišu.

''Svi naši igrači i članovi stručnog štaba imaju ugovorene nagrade. U njihovim ugovorima postoje bonusi za osvajanje Kupa Koraća i za druge trofeje. Oni su već dobili premije'', istakao je Mijailović.

Uz opasku da ''ko gubi ima pravo da se ljuti'', Mijailović nije želeo da komentariše suđenje u finalu, podsećajući da to nije činio ni kada je bilo grešaka na štetu Partizana.





''Sudije sviraju kako sviraju, nekada su u pravu, nekada nisu. Mislim da je ovde sve bilo pravedno'', dodao je on.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.