Davidovca će još dugo progoniti Niš, evo šta ne može da prežali!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davidovca će još dugo progoniti Niš, evo šta ne može da prežali!

Nije lako košarkašu Zvezde, ali slede novi izazovi.

Ne popušta nezadovoljstvo košarkaša Crvene zvezde ni tri dana od finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

"Crveno-beli" su imali šest poena prednosti 30 sekundi pre kraja meča, da bi na kraju dozvolili Partizanu ne samo da meč odvede u produžetke, već i da preokrene rezultat i sačuva trofej.

Dejan Davidovac je i dalje u neverici.

"Osećaj je i dalje isti, neverica i tuga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se samo smenjuju. Glava nikako da se ohladi. Ali, proći će. Mora. Ideš dalje. Nema druge. Sada smo imali i malo dužu pauzu, pa je bilo i više vremena za razmišljanje. Međutim, uveren sam da će se i to brzo srediti. Već u petak igramo protiv CSKA, treba misliti o tome i kako podići kvalitet igre", smatra član "crveno-belih" u izjavi za Sportski žurnal.

"Mnogo toga se dogodilo i uslovilo epilog. Ali kada god vraćam film, uvek se vratim na tih šest razlike. Izgubili smo nešto što je mnogo teže izgubiti nego dobiti. Bilo je tu svega, ipak bila je to tačka preloma. Ne mogu nikako da se pomirim sa tim", kazao je Davidovac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Košarkaš Zvezde ne može da prežali Kup Koraća

Izvor: B92, 19.Feb.2020

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac i dalje je pod utiskom završnice finala Kupa Radivoja Koraća.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.