Pejdžov odgovor Beronu, stvar je jednostavna!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejdžov odgovor Beronu, stvar je jednostavna!

Izjava Zvezdinog beka izazvala je brojne reakcije, sada se oglasio i košarkaš Partizana koga je Beron prozvao.

Navijači Partizana i Crvene zvezde i dalje prepričavaju dešavanja sa finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gde su crno-beli posle produžetka savladali Zvezdu sa 85:84.

U prvoj izjavi posle niškog trilera, košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Bili Beron je imao primedbe na suđenje u ključnim trenucima, a svoje tvrdnje potkrepio je i konstatacijom da se i bek Partizana Markus Pejdž nasmejao pojedinim odlukama.

Očekivao se i Pejdžov komentar, a košarkaš Partizana je svoje viđenje iniša meča izneo u razgovoru za ''Žurnal''





''Na kraju dana, sudije su svirale faul. Bilo je nekih problematičnih 'odgurivanja' na obe strane u poslednjih pet minuta meča, ali ne možemo da kontrolišemo sudijske odluke. Gurnuo me je i svirali su faul'', izvukao je Pejdž jednostavan zaključak.

Pejdž je i najzaslužniji što je Partizan izborio produžetak, pošto je posle pogođene trojke, bio siguran i sa linije slobodnih bacanja na sekund pre kraja regularnog toka meča.





''Morao sam da pogodim! Gubili smo dva razlike, bio je sekund do kraja. Želeli smo u produžetak i otišli tamo'', istakao je Pejdž i dodao da su ga protivnički navijači gađali sitnim predmetima u pokušaju da mu poremete koncentraciju.

''Ali, samo sam duboko uzdahnuo, dao sebi vremena…'', otkriva Pejdž.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAĐALI SU ME SVIM I SVAČIM! Markus Pejdž otkrio šta je proživljavao dok je šutao bacanja za produžetak u finalu Kupa!

Izvor: Kurir, 18.Feb.2020

Košarkaš Partizana Markus Pejdž perfektnim slobodnim bacanjima doneo je Partizanu produžetak u finalu Kupa Radivoja Koraća. 

Nastavak na Kurir...

Zagorac ne štedi komplimente na račun saigrača: "Izrastao je u pravog asa!"

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 12:37

Pokazao je to u Nišu...Rade Zagorac je osvojio svoj treći Kup Radivoja Koraća, a interesantno je da je u sva tri navrata imao za saigrače Ognjena Jaramaza i Nikolu Jankoviću...Prvo u Megi, zatim sada u Partizanu, pa se u izjavi za Sportski žurnal osvrnuo na neverovatno finale ovogodišnjeg izdanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.