Budući trener Zvezde zaplakao zbog navijača VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 10:40

Budući trener Zvezde zaplakao zbog navijača VIDEO

Trener Makabija iz Haife emotivno je reagovao na povike sa tribina "Ostani, ostani".

Njemu su navijači Makabija skandirali posle pobede nad Ašdodom u gostima 2:1, golom iz penala minut pre kraja meča.

Makabi je ovom pobedom napravio veliki korak ka tituli, jer ima sedam bodova više od drugoplasiranog Hapola Ber Ševe.

Po završetku utakmice, Bahar je krenuo ka svlačionici, kada su navijači počeli da ga dozivaju.



"Plakao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer mi je ovo poslednji put? Možda, možda, nikad se ne zna. I ja sam ljudsko biće, naravno da to utiče na mene. Ova publika me dirne, ovo je vreme kada dobijam veliku podršku od njih i ima emocija",
rekao je Bahar.

Već nedeljama se spekuliše da će Bahar na leto napustiti Makabi i preuzeti Zvezdu.

"Ovo nije jednostavno i lako vreme. Znam kako da se oprostim. Biće još vremena za razgovor o osećanjima i oproštajima, ali sada je vreme da timu i publici damo prostor. Neka ovaj klub uradi nešto veliko. Biće dosta vremena da se priča o meni posle toga, znaćemo o mojoj budućnosti kada se stvari zatvore. Ne krijemo ništa, čim bude potpisano, objavićemo. Trenutno to još nije tu i želimo upravo sada da postignemo svoj cilj i ništa nam neće stati na put. Ne želim da budem taj koji će skrenuti pažnju sa ove neverovatne publike koja je došla da ispuni svaki stadion".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.