Brajantova komemoracija - Šekov govor nasmejao Stejpls centar (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajantova komemoracija - Šekov govor nasmejao "Stejpls centar" (video)

Uz Vanesu Brajant i Majkla Džordana, govorili su mnogi, među kojima je bio i Šekil O'Nil.

Nešto malo vredno pažnje.

Na komemoracijama je ponekad potreban i smeh, što je ovoga puta na komemoraciji Kobija Brajanta i njegove ćerke Điđi, učinio Šekil O'Nil.

Legendarni košarkaš Lejkersa je u svom oproštajnom govoru o Kobiju istakao jednu rečenicu koja je nasmejala sve u "Stejpls centru".

"Uveravam te da ću učiti Nataliju, Bianku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i bebu Kapri svim tvojim potezima, a obećavam i da ih neću učiti tehnikama slobodnih bacanja koje sam ja primenjivao", rekao je legendarni Šek.

Shaq: "I'll be sure to teach Natalia, Bianka and baby Capri all your moves, and I promise I will not teach them my free throw techniques" pic.twitter.com/gtnWE9zS7w

— Heart of NBA (@HeartofNBA) February 25, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HARDEN O KOBIJU: Ono što vas čini šampionom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Feb.2020, 10:09

Košarkaš Hjustona Džejms Harden bio je među NBA zvezdama koje su u ponedeljak prisustvovale komemoraciji Kobija Brajanta u čuvenom "Stejpls centru" u Los Anđelesu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.