Bomba u Dortmundu izmestila Klopovu konferenciju

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u Dortmundu izmestila Klopovu konferenciju

Konferencija za medije trenera Borusije Dortmund Jirgen Klop imala održana je na drugoj lokaciji, od planirane, a razlog je bio prilično ozbiljan. U blizini stadiona "milionera" pronađena je neeksplodirana bomba iz Drugog svetskog rata zbog čega je evakuisana okolina. Bomba je potom uništena. Kasnije, Klop je održao konferenciju uz aluziju na poslednje događaje.

- Nadam se da neće biti neeksplodiranih bombi i u subotu na stadionu. Šalke je protivnik koji daje malo prostora, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da moramo da budemo oprezni. Moramo da budemo pametni, moramo da pokažemo stabilnost na terenu - rekao je Klop, prenosi Beta.

Borusija iz Dormunda će u subotu od 15.30 dočekati Šalke u 23. kolu Bundeslige. Klub iz Dortmunda je, posle lošeg prvog dela sezone, sada vezao tri pobede i trenutno je na 12. mestu na tabeli sa 25 bodova, dok je Šalke četvrti sa deset bodova više.

(Foto: Beta/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.