Bomba blizu stadiona milionera

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba blizu stadiona "milionera"

Neeksplodirana bomba zaostala iz Drugog svetskog rata pronađena je u blizini stadiona Borusije iz Dortmunda, zbog čega je klub morao da odistane od planiranih akcija.

Britanska bomba pronađena je na parkiralištu blizu zapadne tribine Signal Iduna parka nekoliko sati pre konferencije za novinare trenera Jirgena Klopa uoči derbija sa Šalkeom u subotu.     Kako su gradski zvaničnici saopštili, bomba je pronađena posle serije fotografija načinjenih iz vazduha. Proces demontiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bombe počeće u četvrtak poslepodne.

Pronalaženje zaostalih bombi iz Drugog svetskog rata u Nemačkoj je česta pojava, budući da su saveznici tokom bombardovanja Nemačke 1945. bacili nekoliko miliona tona bombi, a Dortmund je pretrpeo masovno razaranje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena bomba u blizini stadiona Dortmunda

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2015

BERLIN - Neeksplodirana bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata pronađena je danas u blizini stadiona Borusije iz Dortmunda, zbog čega je klub morao da odustane od planiranih akcija...Britanska bomba pronađena je na parkiralištu blizu zapadne tribine Signal Iduna parka nekoliko sati prije konferencije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

BUKVALNO: Bomba u Dortmundu odložila Klopovu konferenciju

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2015

Neeksplodirana bomba zaostala iz Drugog svetskog rata pronađena je u četvrtak u blizini stadiona Borusije iz Dortmunda, zbog čega je klub morao da odustane od planiranih akcija, prenosi Tanjug.. . Britanska bomba pronađena je na parkiralištu blizu zapadne tribine Signal Iduna parka, nekoliko sati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.