Bomba! Klop gledao jednog od najboljih napadača sveta, crveno usijanje na Enfildu!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba! Klop gledao jednog od najboljih napadača sveta, "crveno usijanje" na Enfildu!

Nemac se nije krio, a kada vidite sa kim je bio u društvu, stvari postaju jasnije. Hoće li Liverpul isprazniti kasu do dna za fantastičnog igrača?

Samo prisustvo Klopa na meču između Argentine i Čilea ne bi bila vest sama po sebi, oba tima su krcata zvezdama, svakako da utakmica predstavlja izlog južnoameričkog fudbala.

Ali, Nemac je bio u društvu Nikolasa Iguaina, brata i menadžera sjajnog Gonzala, napadača Napolija.

Popularni "Pipita" je srušio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << apsolutno sve rekorde u Seriji A ove sezone, uključujući i onaj Gunara Nordala po broju golova u jednoj sezoni. Dao ih je 36 u šampionatu, ali ni to nije bilo dovoljno da Napoli pripreti Juventusu.

Odbio je da produži ugovor što je poruka Napolitancima, ali predsednik De Laurentis insistira na klauzulu od oko 94 miliona evra za Argentinca.

Ipak, priča se da bi za 80 sjajni napadač mogao da ode iz kluba. Interesanata ima mnogo, Pari Sen Žermen pre svih, ali Liverpul je sada u igri.

Naime, od jutros stižu vesti da su skauti već gledali Iguaina tokom sezone i pregovarali sa njegovim bratom. On nema ništa protiv da se Gonzalo preseli na "Enfild", ali je ostavljeno klubovima da se dogovore.

Iguain ima ugovor do 2018. ali je ovo leto poslednja prilika da Napoli duplira uloženo u Argetinca i ako stigne takva ponuda mogli bismo čak da imamo i najskuplji transfer leta!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fotka koja je zapalila Enfild - o čemu to pričaju Klop i Iguainov brat i menadžer?

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2016

Glasine odmah krenule..Nijedan relevantan mediji nije baš previše insistirao na tome. Delovalo je gotovo nemoguće. Gonzalo Iguain u Liverpulu? Posle sezone u kojoj je oborio rekord Serije A u broju postignutih golova? Ma nemoguće! Ali u noći između ponedeljka i utorka na društvenim mrežama pojavile...

Nastavak na MozzartSport.com...

Klop dovodi Iguaina u Liverpul?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2016

Napadač Napolija i argentinski reprezentativac Gonzalo Iguain dogovorio je prelazak u Liverpul, objavio je TV kanal BeIn sport...Kako se navodi, Iguain će potpisati ugovor posle Kopa Amerika, a Liverpul neće aktivirati izlaznu klauzulu od 94 miliona evra, nego bi transfer trebalo da iznosi oko 80...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.