Fotka koja je zapalila Enfild - o čemu to pričaju Klop i Iguainov brat i menadžer?

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotka koja je zapalila Enfild - o čemu to pričaju Klop i Iguainov brat i menadžer?

Glasine odmah krenule

Nijedan relevantan mediji nije baš previše insistirao na tome. Delovalo je gotovo nemoguće. Gonzalo Iguain u Liverpulu? Posle sezone u kojoj je oborio rekord Serije A u broju postignutih golova? Ma nemoguće! Ali u noći između ponedeljka i utorka na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje su podigle temperaturu. Šef struke Redsa Jirgen Klop na utakmici Argentine i Čilea u drušvu Iguainovog brata i menadžera Nikolasa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

Naravno, odmah su krenule priče da je upravo Nikolas i pozvao Klopa na tribine, jer se Gonzalu baš ide na Enfild. U narednim danima svakako će ih biti još, a šta će se pokazati kao istina tek ćemo videti mada je vredno pomena i to što su Nikolas i Klop skoro istovremeno napustili stadion i to baš kada je Gonzalo izašao iz igre.

Iguain sigurno neće biti jeftin. Otkupna klauzula iznosi čak 94.000.000 evra. Liverpul do sada nije davao toliki novac. Ali nije baš ni dovodio igrače tog statusa (Luis Suarez je u trenutku dolaska bio mnogo manje cenjen). Ako bi se uprava sada i otvorila nema sumnje da bi mnogi sadašnji napadači Redsa mogli da pakuju kofere, jer se ne bi naigrali.

Klop već sada na raspolaganju ima Danijela Staridža, Divoka Origija, Danija Ingsa, Roberta Firmina, plus neželjene Kristijana Bentekea i Marija Balotelija.

Nicolas Higuain is Gonzalo Higuain's brother and agent. Here is Klopp beside him at Argentina vs Chile. #CopaAmerica pic.twitter.com/UenXwrk8dF

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.