Bolan udarac za Njukasl – do kraja godine bez pojačanja od 40 miliona

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 15:29

Bolan udarac za Njukasl – do kraja godine bez pojačanja od 40 miliona

Fudbaler Njukasla Harvi Barns pauziraće tri meseca, saopštio je menadžer "svraka" Edi Hau na redovnoj klupskoj konferenciji za medije.

Barns (25) je povredio stopalo u meču protiv Šefild Junajteda u kom je Njukasl kao gost pobedio rezultatom 8:0.

Kako je saopštio Hau, Barns se neće se vraćati na teren do kraja 2023. godine, što znači da će preskočiti kompletnu grupnu fazu Lige šampiona, kao i najmanje deset kola Premijer lige.

"Mislimo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauzirati tri meseca. Dobra vest je da nije neophodna operacija. Trenutno je u gipsu", saopštio je Hau.

Barns je u julu prešao iz Lestera u Njukasl za 40 miliona evra.

Za "svrake" je odigrao šest mečeva u kojima je postigao jedan gol i imao jednu asistenciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbaler Njukasla Harvi Barns pauzira tri meseca

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2023, 11:11

Barns je u julu prešao iz Lestera u Njukasl za 40 miliona evra Fudbaler Njukasla Harvi Barns pauziraće tri meseca, saopštio je danas menadžer “svraka” Edi Hau na redovnoj klupskoj konferenciji za medije. Barns (25) je povredio stopalo u meču protiv Šefild Junajteda u kom je Njukasl kao gost...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.