Bokser udarao sudiju usred ringa tokom meča za WBO titulu

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser udarao sudiju usred ringa tokom meča za WBO titulu

Meč za titulu prvaka sveta u supersrednjoj kategoriji u verziji Svetske bokserske organizacije između šampiona Roberta Štiglica iz Nemačke i izazivača Horena Gevora iz Jermenije prekinut je u desetoj rundi, posle čega je nastao haos u ringu, a deblji kraj je na kraju izvukao glavni sudija.

Sudija u ringu Manfred Kihler odlučio je da diskvalifikuje Gevora zbog toga što je glavom udario Štiglica. U ring su odmah ušli ljudi iz oba tabora i počela je rasprava, a gužvu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iskoristio jermenski bokser koji je prišao glavnnom sudiji i više puta ga snažno udario.

Razjarenog boksera brzo su uspeli da odvuku od sudije, koji je na kraju prošao bez ozbiljnijih povreda.

"Štiglic me čitavo vreme držao i uopšte nije želeo da se bori. Sudija je morao da ga opomene, a on je odlučio da kazni mene", reko je Gevor.

Zvanični delegat Svetskog bokserskog saveta na meču u Magdeburgu Marsel Narc izjavio je da će jermenski bokser sasvim sigurno biti doživotno diskvalifikovan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto svetskog prvaka, Gevor izudarao sudiju VIDEO

Izvor: S media, 11.Apr.2011

Nemac Robert Štiglic sačuvao je titulu u supersrednjoj kategoriji WBO verzije, pošto je pobedio Jermena Korena Gevora, koji je nezadovoljan sudijskom odlukom da se meč prekine, nasrnuo na arbitra Manfreda Kihlera. ..Očuh pucao u bokserku pre početka meča..Runi se sočno ispsovao pred kamerama...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.