Boks ima novog kralja: Kraford ispisao istoriju VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 09:47

Boks ima novog "kralja": Kraford ispisao istoriju VIDEO

Američki bokser Terens Kraford ujedinio je pojaseve velter kategorije.

Terens Kraford je vlasnik svih pojaseva velter i srednje kategorije i postao prvi borac u istoriji kome je to pošlo za rukom.

On je u noći iza nas pobedio Erola Spensa "Istinu" i od 40 mečeva u karijeri slavio na svih 40 što ga svrstava u sam vrh ovog sporta.

Erol Spens je uspevao da uzdrma Kraforda, ali se Terens pridigao i tri puta Spensa bacao u nokdaun pogotovo u sedmoj rundi kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se videlo koliko je Erol Spens uzdrman.

Trudio se "The Truth" koliko god je mogao, pokušavao da preokrene meč u svoju korist, ali razorni udarci u glavu i telo nosili su Kraforda do pobede.

Sudija je prekinuo meč i nakon što je Spens bio sav izubijan pobeda tehničkim nokautom pripisana Terensu Krafordu koji je bokserski kralj današnjice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brutalan boks u borbi godine: Terens Kraford nokautirao Erola Spensa Džuniora

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jul.2023

Ovo je Krafordu bila četrdeseta pobeda u isto toliko borbi Terens Kraford je neprikosnoveni šampion velter kategorije u boksu, pošto je u Las Vegasu nokautirao Erola Spensa Džuniora u devetoj rundi i posle dominacije t0kom čitave borbe stavio krunu na titulu. Ovom pobedom Kraford je ušao u istoriju,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.