Bokan završio jedan i odmah počeo drugi mandat!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokan završio jedan i odmah počeo drugi mandat!

Dragan Bokan odlučio je da ostane u Budućnosti.

Budućnost je završila posao i za naredne četiri godine.

Na novoj Skupštini kluba ponovo je izabran Dragan Bokan za predsednika kluba. On će i u naredne četiri godine biti predsednik.



"Ponosni smo na ostvareno, a u isto vreme motivisani smo da nakon četiri godine, na sledećoj Skupštini zaključimo da smo ostvarili planove i na pravi način odgovorili svim izazovima, jer ne želimo da ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspesima. Budućnost Voli, ponos Crne Gore, to zaslužuje
", rekao je Dragan Bokan.

Dragan Bokan je istakao i saradnju sa Aganastumom iz Nikšića i Košem iz Sarajeva.

"To smo uradili kako bi u međusobnoj saradnji razvijali talente kroz dva najbitnija koraka – prepoznavanje i pravilan rad sa njima od samog početka”
, rekao je Bokan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bokan nastavlja da vodi Budućnost

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019

Predsednik Budućnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je na Skupštini košarkaškog kluba.. Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Voždovac – Crvena zvezda je 1.65.. Bokan je dobio novi mandat i predstavio razvojnu strategiju Budućnosti sa...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.