Bogdanović: Imam sjajne saigrače

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Imam sjajne saigrače

Srpski bek je na terenu proslavio 24. rođendan.

Jedan od junaka u pobedi Srbije nad Hrvatskom u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru bio je Bogdan Bogdanović. Bek Fenerbahčea je ubacio 18 poena, od čega 14 u trećoj četvrtini. Ipak, teren je morao da napusti pre kraja susreta zbog pet čičnih grešaka.

"Mislim da dva, tri faula od mojih pet nisu postojala, ali šta je tu je, to je utakmica. Žao mi je što nisam dobro završio meč, a želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sam. Ali, imam sjajne saigrače koji su to izvanredno obavili", istakao je nakon meča Bogdanović.

Naredni rival Orlova je Australija, sa kojom su se Jugoslavija, Srbija i Crna Gora i Srbija na Olimpijskim igrama sastajale sedam puta. Jedini poraz bio je onaj u prvoj fazi takmičenja u Riju.

"U polufinalu nas čeka Australija. Oni su ozbiljno igrali prvi deo takmičenja i četvrtfinale, ali teško je dobiti nekoga dva puta na turniru. Nadam se da ćemo da odigramo mnogo bolje i kvalitetnije protiv njih nego u grupi", zaključio je srpski bek.

Zanimljivo je pomenuti da je Bogdanović na terenu proslavio 24. rođendan. Od saigrača je dobio najlepši poklon.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.