Bog menja trenere u Vojvodini, diskriminiše i vređa igrače! Skandalozna dešavanja u novosadskom klubu zbog jednog čoveka

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bog menja trenere u Vojvodini, diskriminiše i vređa igrače! Skandalozna dešavanja u novosadskom klubu zbog jednog čoveka

Kao grom iz vedra neba grunula je vest o smeni trenera u FK Vojvodina, samo dan pred derbi sa Partizanom. Posle samo 17 dana rada na klupi "lala" neopozivu ostavku podneo je Aleksandar Veselinović i tako ostavio ovdašnju fudbalsku javnost u čudu.

Razlozi njegove odluke su, za sada, misterija, mada se iz reči koje je uputio na oproštaju od kluba mogu naslutiti...

- Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vojvodine - rekao je Veselinović.

Poslednja dešavanja u Vojvodini nisu ostavila ravnodušnim ni Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost kojim rukovodi Mirko Poledica.

Iz te organizacije tvrde da novosadskim klubom "vedri i oblači" Bog od koga zaziru svi...

- Dešavanja u FK Vojvodina su za mnoge iznenađenje ali ne i za nas jer smo upoznati sa problemom. Klub je postao igračka jednog čoveka koji je umislio da je Bog. Igrači se omalovažavaju, vređaju, diskriminišu. Radna zajednica zabrinuta i uplašena. Pojedinim igračima se ne dozvoljava da treniraju jer su rekli "Ne" umišljenom Bogu. Vojvodina kao jedan od najvećih srpskih klubova ne zaslužuje da bude predmet negativnih dešavanja, ali su se njeni rukovodioci potrudili da tako bude - piše u statusu na fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera.

Međutim, postoji nedorečenost u ovoj izjavi budući da nije navedeno ko je "Bog": da li se misli na predsednika kluba Dušana Mijića ili jednog od važnijih članova uprave Dragoslava Vukovića?

- Odlazak šefa stručnog štaba je njegov moralni čin i to treba pozdraviti i podržati. Velika podrška od SPFN za sve igrače, trenere i radnu zajednicu velike Vojvodine - dodaje se u poruci SPFN-a.

Na fejsbuk stranici Sindikata Nezavisnost takođe podsećaju na još jedan neslavan potez uprave Novosađana.

- Klub je tužio Nina Pekarića sa zahtevom da se raskine ugovor na štetu Nina Pekarića jer se povredio igrajući za klub, a brzo su zaboravili da je upravo Nino Pekarić podigao prvi pehar kupa Srbije kao kapiten kluba i da je mnogo dao klubu. Tako se ne poštuju legende kluba.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.