Vojvodina ostala bez trenera: Veselinović otišao posle četiri utakmice!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ostala bez trenera: Veselinović otišao posle četiri utakmice!

„Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba", obrazložio je 46-godišnji stručnjak

Vojvodina je ostala i bez trećeg trenera u tekućoj sezoni, a tajming nije mogao biti lošiji, veče uoči gostovanja Partizanu u Humskoj.

Aleksandar Veselinović (46) podneo je večeras neopozivu ostavku na klupi novosadskog kluba i to posle samo četiri utakmice.

„Zbog nemogućnosti sprovođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Vojvodine. Bila mi je velika čast da budem deo ovog velikog kluba. Zahvaljujem se igračima i članovima mog štaba na divnoj i iskrenoj saradnji. Hvala navijačima na velikoj podršci koju sam osećao. Ostajem veliki navijač Vojvodine", poručio je Veselinović.

MOZZART kvote 2701: Partizan  - Vojvodina 1 (1,33), X (4,70), 2 (8,50)

Vojvodinu će sutra u Beogradu verovatno predvoditi neko od trenera iz stručnog štaba, a narednih dana klub sa Karađorđa će dobiti novog trenera.

Podsetimo, sezonu na klupi ovog kluba započeo je Nenad Lalatović, posle zimske pauze nasledio ga Dragan Ivanović, a sada je otišao i Aleksandar Veselinović. Teški dani za Vošu.

PIŠE: Milan Cakić

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVAROVATAN POTEZ: Vojvodina značajno uzdrmana pred utakmicu sa Partizanom!

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017

Trener ekipe Vojvodine, Aleksandar Veselinović podneo je ostavku na ovu funckiju veče uoči gostovanja u Humskoj.. . Veselinović je u obraćanju javnosti svoju odluku obrazložio time što mu klub nije omogućio da sprovede zacrtane planove, pa će tako napustiti novosadski klub u najnezgodnijem mogućem...

Nastavak na HotSport.rs...

VOJVODINA OSTALA BEZ TRENERA: Veselinović otišao posle samo četiri utakmice!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2017

...Aleksandar Veselinović (46) podneo je neopozivu ostavku na klupi novosadskog kluba i to posle samo četiri utakmice.."Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Vojvodine Bila mi je velika čast da budem deo ovog velikog kluba Zahvaljujem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.