Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVAROVATAN POTEZ: Vojvodina značajno uzdrmana pred utakmicu sa Partizanom!

Trener ekipe Vojvodine, Aleksandar Veselinović podneo je ostavku na ovu funckiju veče uoči gostovanja u Humskoj.

Veselinović je u obraćanju javnosti svoju odluku obrazložio time što mu klub nije omogućio da sprovede zacrtane planove, pa će tako napustiti novosadski klub u najnezgodnijem mogućem trenutku i to nakon svega dve nedelje na njihovoj klupi.
-Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Vojvodine. Bila mi je velika čast da budem deo ovog velikog kluba. Zahvaljujem se igračima i članovima mog štaba na divnoj i iskrenoj saradnji. Hvala navijačima na velikoj podršci koju sam osećao. Ostajem veliki navijač Vojvodine-, naveo je u svmom obraćanju sada već bivši trener „Lala“.
Ovo je već treči trener Vojvodine koji je tokom ove sezone napustio klub, nakon što su to isto učinili Nenad Lalatović i Dragan Ivanović.
The post NEVAROVATAN POTEZ: Vojvodina značajno uzdrmana pred utakmicu sa Partizanom! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina bez trenera u Humskoj!

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Trener Aleksandar Veselinović podneo je ostavku posle 17 dana na klupi Vojvodine...To će biti treći trener koji je napustio Novosađane od starta sezone...Veselinović je podneo neopozivu ostavku posle samo četiri meča i neće voditi Vojvodinu protiv Partizana, u derbiju 32. kola Superlige Srbije..."Zbog...

Nastavak na B92...

Veselinović otišao iz Voše nakon samo 17 dana!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017

Vojvodina ponovo nema trenera...Nakon odlaska Nenada Lalatovića iz redova novosadske Vojvodine, nikako da se pronađe pravo rešenje...Prvo je postavljen Dragan Ivanović, trener koji je u prvom delu sezone napravio sjajne rezultate sa Napretkom iz Kruševca, ali je smenjen nakon serije loših rezultata...

Nastavak na Sportske.net...

Bura u Vojvodini pred duel sa Partizanom: Trener napustio klub zbog premija

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 07:48

Pre samo 18 dana Aleksandar Veselinović preuzeo je vođenje prvog tima Vojvodine nakon što je klub iz Novog Sada otpustio Dragana Ivanovića i vodio je ekipu na tri prvenstvene i jednoj kup utakmici (dve pobede i dva remija)...Potpuno neočekivano, samo dan uoči duela protiv Partizana u 2. kolu plej-ofa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.