Bockanje Kerola i Runija obeležilo remi čekićara i đavola, golčina Luiza!

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bockanje" Kerola i Runija obeležilo remi "čekićara" i "đavola", golčina Luiza!

Fudbaleri Vest hema i Mančester junajteda igrali su 2:2, Čelsi je pobedio Fulam u gostima sa 3:0, dok je Mančester siti minimalnim rezultatom porazio Vigan u 29. kolu Premijer lige.

Duel Vest hema i Junajteda obeležila je indolentna igra najvećeg kandidata za titulu i visok ritam koji su nametnuli "čekićari". Šou su ukrali Endi Kerol i Vejn Runi koji su se u nekoliko navrata ozbiljno čačkali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na terenu da bi se potom mirili sa osmesima na licu.

Vest hem je poveo u 17. minutu kada je Met Džarvis prošao po levoj strani, ušao u šesnaesterac i pored Rija Ferdinanda lako centrirao na drugu stativu. Tamo je bio Kerol koji je vratio loptu ka Vaz Teu a ovaj je glavom sproveo u mrežu postigavši prvi pogodak još od oktobra 2012. godine.

Izjednačujući gol Junajteda bio je delo Šinđija Kagave koji je obavio sav posao, "servirajući" loptu "na tacni" Antoniju Valensiji za njegov prvi gol ove sezone.

WES 2-1 UNI by Samu21213

"Čekićari" su vratili prednost u 55. minutu najlepšom akcijom ne samo na ovom meču već u Premijer ligi ove nedelje - Gi Demel je fintom izbacio iz igre kod aut linije igrače Junajteda, a Mohamed Diame je pored uspavanog Vejna Runija poslao projektil ka Davidu De Hei.

Španac je inače u prvom poluvremenu umalo stradao posle jednog prekida kada se Kerol sumanuto zaleteo u njega kao da je u pitanju hokej na ledu. Konačan rezultat postavio je Robin Van Persi u 77. minutu nakon što je sjajni Kagava pogodio stativu a lopta se potom odbila do Holanđanina. Nemanja Vidić igrao je ceo meč za "crvene đavole".

Čelsi je odigrao jednu od najboljih utakmica ove godine na Krejven kotidžu protiv Fulama.

Duel su obeležili David Luiz i Džon Teri - prvi je postigao golčinu sa 40 metara, majstorstvo koje će se još prepričavati, dok je drugi postigao preostala dva gola. Branislav Ivanović bio je starter.

Mančester siti je u nedostatku motiva i umoran od duela FA kupa sa Čelsijem teškom mukom savladao Vigan.

Strelac pobedonosnog gola bio je Karlos Tevez u 83. minutu. Aleksandar Kolarov igrao je od prvog minuta, dok Matije Nastasića nije bilo u protokolu.

Premijer liga, 29. kolo:

Vest hem - Mančester junajted 2:2 (1:1)

(Vaz Te 17, Diame 55 - Valensija 31, Van Persi 77)

Mančester siti - Vigan 1:0 (0:0)

(Tevez 83)

Fulam - Čelsi 0:3 (0:2)

(Luiz 30, Teri 43, 71)

Utorak:

Arsenal - Everton 0:0

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREMIJER: Bomba Davida Luiza obeležila pobedu Čelsija, bod Junajtedu, “minimalac” Sitiju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Apr.2013, 00:16

U zaostalim utakmicama 29. kola Premijer lige, Čelsi je savladao Fulam rezultatom 3:0, Mančester siti Vigan 1:0, dok je Junajted podelio bodove sa Vest Hemom 2:2

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.