Izvor: RTS, 25.Okt.2021, 06:32

Bjelica promašivao, Kari ponovo napunio mrežicu rivala

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije imao svoje veče, ali je Golden Stejt zabeležio i treću pobedu na početku nove sezone u NBA ligi. Bjelica se ispromašivao i nije bio onaj igrač koji je pre nekoliko noći rešio derbi sa Los Anđeles lejkersima, što se, srećom po "ratnike", nije odrazilo na rezultat. Voriorsi su na gostovanju kod Sakramenta trijumfovali 119:107, ponovo zahvaljujući Stefu Kariju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Nemanja je na parketu proveo skoro 10 minuta i za to vreme postigao samo dva poena, uz tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Promašio je svih pet pokušaja iz igre, a jedine koševe ubacio je sa linije za slobodna bacanja.
Srećom po Stiva Kera i ekipu, ona ima Stefena Karija, koji igra na MVP nivou od početka takmičenja, a sada su mu se pridružili i saigrači, posebno u finišu susreta, kada su gosti obezbedili pobedu.
Kari je završio sa 27 poena (9/23 iz igre, 4/15 trojke), uz sedam skokova i 10 asistencija.
Pet poena manje dodao je Pul, Endru Vigins je postigao 17, dok su trojica "ratnika" imala dvocifren učinak.
U poraženom timu istakli su se Barns sa 24, odnosno Mičel sa 22 poena.
Golden Stejt je jedina ekipa sa učinkom 3-0 u Zapadnoj konferenciji, dok je Sakramento na 11. poziciji sa jednom pobedom i dva poraza.
U ostalim utakmicama trijumfe su zabeležili Los Anđeles lejkersi, Oklahoma Siti tander, Orlando medžik i Boston seltiksi. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKROMNO VEČE SRBA: Bjelica pobedio svoje, Pokuševski i Oklahoma bez rešenja za Filadelfiju VIDEO

Izvor: Kurir, 25.Okt.2021

Košarkaši Golden Stejta savladali su Sakramento 119:107 u nastavku NBA lige, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica je u meču sa bivšim klubom upisao dva poena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.