Bivši igrač Sitija i Liverpula otkrio da ga je trener seksualno napastvovao

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Sitija i Liverpula otkrio da ga je trener seksualno napastvovao

Bivši engleski internacionalac i igrač Mančester Sitija, Totenhema i Loverpula Pol Stjuart (52) ispričao je medjima kako ga je kao dečaka seksualno napastvovao trener.

Stjuart je objasnio kako je od 11 do 15 godine prošao pravi horor jer je trener pretio da će mu pobiti sve rođake, ako nekome kaže.

On je odlučio da progovori jer se plaši d aima mnogo žrtava nasilja za koje se ne zna u školui fudbala North West i nada se da će ostali skupiti hrabrosti da kažu svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << priču.

- Nisam mogao to da kažem saigračima. Stalno sam bio pod pretnjom, ako ne igram dobro maltretirao me je i seksusalno zlostavljao. Bio je monstrum - kaže Stujart.

- Išao sam kod savetnika, ali sam odbijao činjenicu  da će to stalno biti tu i kako se nositi sa svim tim. Nisam sedeo kući i plakao, ali su mi suze išle s vremena na vreme.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Nadam se da će ovo ohrabriti ostale da se suoče sa ovim problemom i želim da pomognem ostalim žrtvama

Osim Stjuarta, nedavno je progovorio i Vudvard, bivši igrač Barija i Šefid Junajteda  koji je pričao o zlostavljanju trenera Benela koji je osuđen na 9 godina 1998. godine jer je seksualno zlostavljao šest dečaka

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAŠ TEŠKA PRIČA: Bivši igrač Liverpula i Mančester sitija bio seksualno zlostavljan!

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2016

Nekadašnji reprezentativac Engleske imao je baš težak početak karijere i dečačke dane.. . U pitanju je Pol Stjuart, bivši igrač Mančester sitija, Liverpulai Totenhema koji je par decenija po završetku svoje karijere skupio hrabrost i izašao u javnost sa šokantnim detaljima iz svojih fudbalskih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.