0
Evropske lige

BAŠ TEŠKA PRIČA: Bivši igrač Liverpula i Mančester sitija bio seksualno zlostavljan!

Objavljeno: 23.11.16 u 10:05

Nekadašnji reprezentativac Engleske imao je baš težak početak karijere i dečačke dane.

U pitanju je Pol Stjuart, bivši igrač Mančester sitija, Liverpulai Totenhema koji je par decenija po završetku svoje karijere skupio hrabrost i izašao u javnost sa šokantnim detaljima iz svojih fudbalskih početaka.

On je novinarima u Engleskoj otkrio kako ga je nekadašni trener u školi fudbala ‘Nort vest’ od svoje 11. do 15. godine maltretirao i čak seksualno zlostavljao.

– Stalno mi je pretio, najviše me je zlostavljao kada nisam igrao dobro. Bio je pravi monstrum, a ja nisam smeo nikome ništa da kažem, čak ni drugovima sa kojima sam igrao. Teško sam se borio sa svim tim. Nisam želeo da plačem, ali su mi suze ponekad same išle. Nadam se da će moja priča ohrabriti i druge ljude da se suoče sa ovim problemom i izađu u javnost – otkrio je Stjuart.

Stjuart je dodao i kako mu je trener pretio da će mu pobiti celu porodicu ako ikome progovori o tome. Zbog toga je i ćutao svih ovih godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter