Bivši fudbaleri Borca zahtevaju novac ili počinju protest kakav još nije zabeležen u fudbalskom svetu

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 14:04

Bivši fudbaleri Borca zahtevaju novac ili počinju "protest kakav još nije zabeležen u fudbalskom svetu"

Grupa od 25 bivših fudbalera Borca iz Čačaka zatražila je danas od Grada, kao finansijera, isplatu dugovanja u roku od 10 dana ili će u protivnom ispred gradske opštine organizovati protest.
Borac iz Čačka je prošle godine istupio iz Prve lige za ovu sezonu, a sadašnja registracija kluba, preko FK Provo, kako navode oštećeni fudbaleri, urađena je uz prećutnu podršku Grada, sa jasnom namerom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da im se ne isplate pošteno zarađene plate.
"Ako grad Čačak ne bude ispoštovao naš zahtev, ne pozovu nas na dogovor i ne ponude rešenje u roku od 10 dana, mi ćemo se okupiti ispred gradske opštine gde ćemo za početak detaljno obavestiti javnost o svim detaljima vezanim za FK Borac, nakon čega ćemo započeti protest kakav nije još zabeležen u fudbalskom svetu", piše u saopštenju.
Fudbaleri su, takođe poručili, da su oni sportisti i da se ne bave politikom, nego samo žele novac koji su pošteno zaradili i zbog čega su sada njihove porodice na ivici egzistencije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši fudbaleri Borca: Novac ili protest ispred opštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020

Grupa od 25 bivših fudbalera Borca iz Čačaka zatražila je danas od Grada, kao finansijera, isplatu dugovanja u roku od 10 dana ili će u protivnom ispred gradske opštine organizovati protest...Borac iz Čačka je prošle godine istupio iz Prve lige za ovu sezonu, a sadašnja registracija kluba,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.