Bivši bokser Marijan Beneš povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši bokser Marijan Beneš povređen u saobraćajnoj nesreći

Bivši bokser Marijan Beneš povređen je danas u saobraćajnoj nesreći u banjalučkom naselju Vrbanja, objavile su banjalučke Nezavisne novine.

Beneš je, kako se navodi, zadobio višestruke povrede i prevezen je u banjalučki Klinički centar gde su konstatovane višestruke povrede.

Iz Kliničkog centra su naveli da Benešovo zdravstveno stanje za sada stabilno i da je trenutno van životne opasnosti.

Osim njega, povređeno je još nekoliko osoba, koje su prevezene u Službu hitne pomoći.

Marijan Beneš se smatra jednim od najboljih boksera u bivšoj SFRJ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marjan Beneš povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015

Bivši bokser Marijan Beneš povređen je danas u saobraćajnoj nesreći u banjalučkom naselju Vrbanja, objavile su banjalučke "Nezavisne novine"...Marjan Beneš je, kako se navodi, nakon saobraćajne nesreće prevezen u banjalučki Klinički centar gde su mu konstatovane višestruke povrede...Iz Kliničkog...

Nastavak na Sportske.net...

Marijan Beneš povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: B92, 10.Dec.2015, 00:39

Bivši bokser Marijan Beneš povređen je u saobraćajnoj nesreći u banjalučkom naselju Vrbanja, objavile su banjalučke Nezavisne novine...Beneš je, kako se navodi, zadobio višestruke povrede i prevezen je u banjalučki Klinički centar gde su konstatovane višestruke povrede...Iz Kliničkog centra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.