Bilo je pozitivnih stvari, ali sam nezadovoljan

Izvor: Beta, 16.Apr.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilo je pozitivnih stvari, ali sam nezadovoljan

BEOGRAD, 16. aprila 2015. (Beta) - Trener fudbalera Bajern Minhena Pep Gvardiola rekao je da je bilo i pozitivnih stvari u poraznu njegove ekipe od Porta u prvom meču čevrtfinala Lige šampiona i dodao da Bavarci i dalje imaju šansu za plasman u narednu fazu.

"Nisam u potpunosti zadovoljan sa timom. Pokušali smo sve, ali nije lako igrati protiv ovako dobro pripremljene ekipe. Imamo komplikovan rezultat, ali nećemo odustati tako lako, pokušaćemo da ispravimo stvar u revanšu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << rekao je Gvardiola.

Bajern Minhen je u sredu uveče u Portugalu poražen od Porta sa 1:3 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

"Greške se dogadjaju i fudbaleri su samo ljudi. Na ovom nivou zbog toga morate da platite cenu. Zadovoljan sam kako smo odreagovali posle dva primljena gola, ali nas je treći Portov gol uzdrmao ozbiljno", kazao je Gvardiola.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.