Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP LAM: Možemo da prođemo uprkos rezultatu

Reprezentativac Nemačke i bek Bajerna iz Minhena Filip Lam veruje da njegov tim i dalje ima izglede da se plasira u polufinalu Lige šampiona iako su “Bavarci” poraženi sa 3:1 od Porta u prvom susretu četvrtfinala
Lam je posle utakmice poručio da je uveren da njegov tim poseduje kvalitet i da je bio zadovoljan reakcijom ekipe nakon drugog primljenog gola.
- Mogli bismo da preživimo sa 2:1, dok 3:1 nije baš dobar rezultat. Ali i dalje imamo svaku šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da se nađemo u polufinalu – rekao je Filip Lam i dodao: 
- Ekipa je posle 2:0 pokazala pravu reakciju nakon samo 10 minuta igre i smanjila na 2:1. Poraz od 3:1 je gorak, ali je preokret i dalje izvodljiv – smatra momak koji je sa “Panirima” na SP u Brazilu 2014. godine podigao šampionsku titulu. 
- Ovo je četvrtfinale Lige šampiona u gostima. Dobro smo reagovali. U revanšu ćemo morati da igramo našu igru. Moramo da imamo dosta loptu u nogama, da stvorimo dosta šansi i pretvorimo ih u golove. Imamo gol u gostima, tako da je definitivno moguće – podvukao je Lam.
Revanš meč odigraće se u utorak 21. aprila na Alianc Areni.
hotsport.rs       
The post FILIP LAM: Možemo da prođemo uprkos rezultatu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bilo je pozitivnih stvari, ali sam nezadovoljan

Izvor: Beta, 16.Apr.2015

BEOGRAD, 16. aprila 2015. (Beta) - Trener fudbalera Bajern Minhena Pep Gvardiola rekao je da je bilo i pozitivnih stvari u poraznu njegove ekipe od Porta u prvom meču čevrtfinala Lige šampiona i dodao da Bavarci i dalje imaju šansu za plasman u narednu fazu..."Nisam u potpunosti zadovoljan sa timom....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.