Big Baby spektakularno dočekan, a onda šokirao Zadrane?! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Big Baby'' spektakularno dočekan, a onda šokirao Zadrane?! (video)

Ništa od atraktivnog pojačanja za ekipu Zadra?

Veliku pažnju košarkaške javnosti u regionu pre nekoliko dana izazvao je dolazak nekadašnjeg šampiona NBA lige sa Boston Seltiksima, iskusnog Glena Dejvisa u ekipu Zadra.

Ovaj tridesettrogodišnji centar je spektakularno dočekan od strane navijača Zadra, čime se klub pohvalio i na svojoj stranici na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fejsbuku, očekivalo se da Dejvis debituje večeras protiv Cedevite, ali samo par dana kasnije usledio je obrt.

Naime, kako danas prenosi hrvatski ''Sportklub'', Dejvis je odlučio da napusti Zadar!? Razlozi su neverovatni - nostalgija (!?), ali i posledice teške hrane koju je, navodno, neumereno konzumirao po dolasku u Zadar?

Klub se ovim povodom još nije oglasio, ali sve ovo možda i ne čudi ako se ima u vidu da Dejvis čak tri godine nigde nije igrao posle povrede koju je doživeo u jesen 2015.

.

-
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dejvis bio jednom, od tada ga nisam video"

Izvor: Mondo, 06.Okt.2018

Šta kažu u Zadru o situaciji sa Glenom Dejvisom...Foto: MN Press..Šire od Evrope odjeknula je početkom ove nedelje vest da će Glen "Big Bejbi" Dejvis (32) reaktivirati igračku karijeru i da će zaigrati za Zadar...Nekadašnji NBA šampion i osvajač prstena sa Bostonom 2008. sklopio je prvi dogovor...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.