Berdih i Štepanek igraju za Češku

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berdih i Štepanek igraju za Češku

Najbolji češki teniseri Tomaš Berdih i Radek Štepanek braniće boje svoje zemlje protiv Argentine u polufinalu Dejvis kupa, od 13. do 15. septembra u Pragu.

Pored Berdiha i Stepaneka, na spisku selektora češke reprezentacije su još Lukaš Rosol, Jirži Veseli i Jan Hajek.

Polufinalni meč biće odigran na tvrdoj podlozi u praškoj "O2 areni".

Berdih, koji će se u četvrtom kolu US Opena sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom, propustio je zbog povrede četvrtfinalnu pobedu protiv Kazahstana, a iz istih razloga je Štepanek bio sprečen da igra u pobedi nad Švajcarskom od 3:2 u prvom kolu.

Berdih i Štepanek su igrali u finalu Dejvis kupa novembra prošle godine u Pragu kada je Češka trijumfovala protiv Španije rezultatom 3:2.

Češka je poslednji put bila uspešnija od Argentine u polufinalu Dejvis kupa prošle godine u Buenos Airesu rezultatom 3:2.

U drugom polufinalu Dejvis kupa sastaju se Srbija i Kanada u „Kombank areni“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih i Štepanek igraju za Češku

Izvor: B92, 03.Sep.2013

Najbolji češki teniseri Tomaš Berdih i Radek Štepanek braniće boje svoje zemlje protiv Argentine u polufinalu Dejvis kupa, od 13. do 15. septembra u Pragu...Pored Berdiha i Stepaneka, na spisku selektora češke reprezentacije su još Lukaš Rosol, Jirži Veseli i Jan Hajek...Polufinalni meč biće...

Nastavak na B92...

JURIŠ NA TROFEJ: Đoković predvodi Srbiju protiv Kanade

Izvor: Kurir, 03.Sep.2013

Meč polufinala Dejvis kupa između Srbije i Kanade biće odigran od 13. do 15. septembra u Beogradu..BEOGRAD - Najbolji teniser sveta Novak Đoković predvodiće tenisku Dejvis kup reprezentaciju Srbije u polufinalnom meču protiv selekcije Kanade, saopšteno je danas...Na spisku selektora Bogdana Obradovića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.