Bendtner: Dajem golove sa maskom, iako ništa ne vidim

Izvor: Blic, 27.Mar.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtner: Dajem golove sa maskom, iako ništa ne vidim

Napadač Sanderlenda Niklas Bendtner pronašao je golgetersku formu od kako mu lice "krasi" zaštitna maska koju nosi kako bi sačuvao polomljen nos.

Visoki Danac nije previše blistao od odlaska iz Arsenala, iako je na poslednjih pet mečeva postigao tri gola. Međutim, Bendtner tvrdi da mu maska prilično otežava stvari jer često ne vidi zbog nje.

"Nosiću je još u utorak, a onda ću je konačno skinuti za meč u subotu. Ne vidim ništa kad je nosim, često dodam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loptu jer sam prinuđen da to učinim. Krenem u sprint, a onda mi se samo zamuti pogled u maski, i koristim suprotno oko od onog kojim bih želeo da vidim. Jako je teško, ali sam srećan što sam postigao nekoliko golova", otkrio je Bendtner.

Danac je postigao gol glavom u pobedi nad Kvins Park Rendžersima.

"Ovo je prvi put da sam udario loptu od kako nosim masku, ali sve je bilo u redu, ništa me nije bolelo", tvrdi Danac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.