Beker: Novak me je zvao posle gubitka prvog mesta

Izvor: Blic, 20.Dec.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker: Novak me je zvao posle gubitka prvog mesta

Novi trener Novaka Đokovića, Boris Beker objasnio je kako je došlo do saradnje sa našim najboljim teniserom.

Legenda "belog sporta" rekla je za BBC da ga je Nole zvao u oktobru kada ga je na svetskom tronu smenio Rafael Nadal, iako ga je Đoković pobedio u finalu Mastersa u Pekingu.

"Iznenadio me je poziv Novaka i njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << menadžera, zaista to nisam očekivao. Ipak, bio sam vrlo počastvovan", rekao je Beker.

Novi tandem imao je sastanak u četvrtak u Marbelji, a nemački trener će prvi put u Noletovom boksu sedeti na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beker: Novak me je zvao posle gubitka prvog mesta

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2013

Saradnja Novaka Đokovića i Borisa Bekera izazvala je veliku pažnju u javnosti, pošto se odmah nametnulo pitanje koliko Nemac može da pomogne srpskom teniseru, s obzirom da se do sada nije bavio trenerskim poslom.

Nastavak na Sportal.rs...

Beker: Novak me je zvao posle gubitka prvog mesta, on je veliki pobednik

Izvor: Blic, 20.Dec.2013

Novi trener Novaka Đokovića, Boris Beker objasnio je kako je došlo do saradnje sa našim najboljim teniserom...Legenda "belog sporta" rekla je za BBC da ga je Nole zvao u oktobru kada ga je na svetskom tronu smenio Rafael Nadal, iako ga je Đoković pobedio u finalu Mastersa u Pekingu..."Iznenadio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.