Barsa se razgoropadila, fenomenalna treća četvrtina!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se razgoropadila, fenomenalna treća četvrtina!

Trijumf je bio očekivan, da li i ovako ubedljiv?

Samo dva dana posle evroligaškog trijumfa nad Baskonijom u gostima (77-70), ekipa Svetislava Pešića večeras je slavila i u 13. kolu ACB lige.

Barsa je ponovo gostoavala, rival joj je bila poslednjeplasirala ekipa Gipuzkoe, a posle 40 minuta igre Pešićev tim  je slavio sa više nego ubedljivih 104-71.

Tokom prvog poluvremena domaćin je pružio odličan otpor favoritu, bilo je 48-47 za Barsu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kraju drugog kvartala, ali u trećem je viđena totalna dominacija gostiju.

Dovoljno je reći da su Pešićevi puleni dobili ovaj deo igre sa 34-7, posle čega se pitanje pobednika više nije postavljalo.

Adam Hanga sa 16 poena i Tomas Ertel sa 14 su predvodili Barsu do 11. pobede u 13 kola, kojom su se učvrstili na čelu tabele.

Gipuzkoa sada na poslednjem mestu ima učinak 3-10, a večeras je u njihovim redovima najbolji bio Garet Nevils sa 17 poena.

Ostali rezultati večerašnjih mečeva 13. kola ACB lige:

Breogan - Andora 85-79

Fuenlabrada - San Pablo Burgos 80-89.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.