Prekinut meč izmedju Partizana i Cedevite zbog nereda navijača

Izvor: Beta, 22.Dec.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut meč izmedju Partizana i Cedevite zbog nereda navijača

Derbi utakmica 12. kola ABA lige izmedju košarkaša Partizana i Cedevite prekinuta je večeras zbog nereda navijača u dvorani "Aleksandar Nikolić".Na 20 sekundi do kraja utakmice, pri vodjstvu Cedevite od 74:68, tokom tajm-auta Partizana, Andrija Stipanović pogodjen je nepoznatim predmetom sa tribine.Posle pritužbi klupe Cedevite, sudijska trojka Saša Pukl, Sašo Petek i Milan Nedović napustila je teren hale "Aleksandar Nikolić", dok je ceo tim gostiju sedeo na klupi.Po nezvaničnim inofrmacijama, čeka se da žandarmerija isprazni deo tribine iza klupe Cedevite, kako bi meč bio nastavljen.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Prekid u "Pioniru" - sudije napustile derbi!

Izvor: Mondo, 22.Dec.2018

Slovenački arbitar Sašo Pukl izveo je sudijsku trojku sa terena 19 sekundi pre kraja meča Partizan - Cedevita, nakon što su se gosti požalili da ih gađaju sa tribina. Meč je prekinut, uz zahtev da se isprazni sektor iza te klupe.

Nastavak na Mondo...

Navijači pogodili Stipanovića u glavu, arbitri napustili teren

Izvor: B92, 22.Dec.2018

Meč između Partizana i Cedevite imao je neslavan završetak, pošto su navijači Partizana pogodili predmetom u glavu Andriju Stipanovića...Ovaj incident desio se na tajm-autu na 20 sekundi do kraja i kod rezultata 74:68 za Cedevitu...Andrea Trinkijeri je zatražio da nacrta igračima poslednji napad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.