Baloteli ulazi pod kožu navijačima Liverpula: Frizura sa istorijskim simbolom pred Mersisajd derbi (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli ulazi pod kožu navijačima Liverpula: Frizura sa istorijskim simbolom pred Mersisajd derbi (FOTO)

Baloteli je fotografije sa novom frizurom već okačio na svom Instagramu, uz komentar "Da li shvataš šta mislim"

Mario Baloteli igrama na terenu još uvek nije zadužio navijače Liverpula, ali se zato trudi da svojim potezima van terena uđe pod kožu čuvenom "kopu".

Italijanski reprezentativac je pred čuveni Mersisajd derbi napravio posebnu frizuru sa istorijskim simbolom „Liverbrdom“ sa strane.

Baloteli je fotografije sa novom frizurom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << već okačio na svom Instagramu, uz komentar:

"Da li shvataš šta mislim".

Ovaj gest naišao je na odobravanje navijača Redsa, ali kontroverznom napadaču sada preostaje da se dokaže na terenu, jer je to jedino merilo koje cene navijači legendarnog engleskog kluba.

Baloteli je do sada odigrao tri meča u Premijer ligi i još uvek nije postigao pogodak, a u strelce se upisao samo u Ligi šampiona protiv Ludogoreca.

(FOTO: Instagram)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Baloteli napravio frizuru sa istorijskim simbolom Liverpula

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2014

Kontroverzni fudbaler "crvenih" okačio je fotografiju sa novom frizurom na Instagram profilu, uz komentar: "Da li shvataš šta mislim"...Kontroverzni Italijan: Mario Baloteli.. ..Pred veliki liverpulski derbi Mario Baloteli je rešio da obraduje pristalice svog novog kluba. Italijan je "ugravirao"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.