Bajern slomio Frajburg u nadoknadi vremena

Izvor: RTS, 18.Dec.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern slomio Frajburg u nadoknadi vremena

Fudbaleri minhenskog Bajerna savladali su ekipu Frajburga u gostima sa 3:1 u meču 16. kola Bundeslige.
Veoma bitnu pobedu na gostovanju u Frajburgu, Bajern je upisao golovima u sudijskoj nadoknadi meča.

Levandovski je u 16. minutu doveo goste u vođstvo i činilo se da će od tog momenta tim iz Minhena imati kontrolu nad tokom utakmice.
Ipak Frajburg je pružao veliki otpor u nastavku meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što su nagradili golom Grifoa u 59. minutu.
Nije domaća ekipa uspela da izdrži do kraja susreta, što je Bajern iskoristio i sa dva gola u nadoknadi rešio pitanje pobednika.
Prvi je delo Zirgzea u 92. a drugi Gnabrija u 92. minutu. Zirgze ima samo 18 godina i postigao je gol na svom debiju u domaćem prvenstvu.
Bavarci su pobedom izbili na treće mesto na tabeli Bundeslige sa 30 bodova, četiri manje od Lajpciga i Mehengladbaha, dok je Frajburg šesti sa 25 bodova.
U ostalim mečevima 16. kola Herta je savladala Leverkuzen sa 1:0, Mehengladah sa 2:0 bio bolji od Paderborna, Keln sa 4:2 savladao Ajntraht, dok su Volfsburg i Šalke odigrali nerešeno 1:1.
Tabela Bundeslige nakon 16 odigranih susreta:Lajpcig 34
Borusija Mehengladbah 34
Bajern Minhen30
Borusija Dortmund 30
Šalke 29
Frajburg 25
Leverkuzen 25
Volfsburg 24
Hofenhajm 24
Augzburg 23
Union Berlin 20
Ajntraht Frankfurt 18
Herta 18
Majnc 18
Keln 14
Verder Bremen 14
Fortuna Dizelforf 12
Paderborn 8 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nebeski skok Ronalda za pobedu Juventusa, Sasuolo siguran

Izvor: RTS, 18.Dec.2019

Fudbaleri Juventusa savladali su ekipu Sampdorije sa 2:1 u gostima u meču 17. kola italijanske Serije A. . "Stara dama" nije imala lak zadatak na gostovanju kod Sampdorije u Đenovi...Tim iz Torina do pobede je došao krajem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.