Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 10:32

Bajern radi punom parom - Kuasi na četiri godine

Sad čekamo Sanea...

Mnogo lepih vesti za navijače Bajerna u poslednja 24 sata. Sinoć su gotovo svi nemački i engleski mediji objavili kako je nemački velikan konačno završio posao oko dovođenja Leroja Sanea, da bi ovog jutra Bavarci predstavili supertalentovanog štopera Tangija Kuasija (18).

Mladi štoper bio je meta mnogih klubova, najčešće su se pominjali Milan i RB Lajpcig, da bi Bajern izronio pravo niotkuda i brzinski završio veliki posao. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dobio je tako nemački šampion igrača za budućnost bez centa uloženog u obeštećenja, pošto je Kuasiju istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Prema dogovoru sa klubom iz Minhena Kuasi je stavio paraf na četvorogodišnju saradnju. Za sada nije otkriveno koliko je Bajerm izdvojio novca samo za potpis...

Na ovaj način Kuasi sledi neke poznate primere talenata zanemarenih u Parizu, pa procvetalih, kao što su Musa Dijabi (Leverkuzen), Kristofer Nkunku (RB Lajpcig), ili nešto ranije Kingsli Koman (Juventus, pa Bajern). Očito da ga Tomas Tuhel nije ubedio da će iduće sezone imati minutažu koju je zahtevao, dok je Bajern nastavio da renovira poslednju liniju. Pošto se očekuje odlazak Džeroma Boatenga nema sumnje da će Kuasi imati ozbiljnu ulogu u rotaciji.

On se ove sezone pojavio na šest utakmica u dresu PSŽ-a i postigao je dva gola.

Kuasi ne bi trebalo da ima nikakvih problema s adaptacijom u Minhenu pošto dolazi u sredinu gde već ima pet Francuza - Kingsli Koman, Korentan Tolisao, Miakel Kjuzans, Lukas Ernandez i Benžaman Pavar.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.