Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 00:09

Bačka dovela trojicu u jednom danu

Još jedan Letonac u Palanci

Trude se čelnici Bačke da dovedu pojačanja u zimskom prelaznom roku koja će pomoći klubu da sačuva superligaški status. Što neće biti nimalo lako, jer je tim iz Bačke Palanke jesen završio na poslednjem mestu.

Samo u jednom danu Bačka je dovela trojicu novih igrača. I među njima je još jedan Letonac. Posle napadača Kaspersa Svarupsa, koji je došao iz Spartaksa Jurmale, redove srpskog kluba pojačao je Jevgenijs Kazačoks, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji pokriva poziciju centralnog veznog. Povremeni reprezentativac Letonije Kazačoks je iz Jelgave došao u Bačku.

Ugovor sa plavima potpisao je danas i Nebojša Ivančević, koji igra na mestu levog krila, a prethodnoj polusezoni nastupao je za prvoligaša Budućnost iz Dobanovaca. U pitanju je iskusan igrač od 27 leta, koji je ranije branio boje Inđije, Radničkog iz Kragujevca i bugarske Montane.

Dovela je Bačka pojačanje i u odbrani. Dosadašnji štoper Sutjeske iz Nikšića Filip Mitrović potpisao je ugovor sa srpskim superligašem. On je do sada igrao za više crnogorskih klubova, a stekao je i internacionalno iskustvo branivši boje rumunske Dačije i ruskog Tjumena.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.