Filip Mitrović (©fkbacka)
Filip Mitrović (©fkbacka)

Bačka dovela trojicu u jednom danu

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.21. | 23:05

Još jedan Letonac u Palanci

Trude se čelnici Bačke da dovedu pojačanja u zimskom prelaznom roku koja će pomoći klubu da sačuva superligaški status. Što neće biti nimalo lako, jer je tim iz Bačke Palanke jesen završio na poslednjem mestu.

Samo u jednom danu Bačka je dovela trojicu novih igrača. I među njima je još jedan Letonac. Posle napadača Kaspersa Svarupsa, koji je došao iz Spartaksa Jurmale, redove srpskog kluba pojačao je Jevgenijs Kazačoks, koji pokriva poziciju centralnog veznog. Povremeni reprezentativac Letonije Kazačoks je iz Jelgave došao u Bačku.

Izabrane vesti

Ugovor sa plavima potpisao je danas i Nebojša Ivančević, koji igra na mestu levog krila, a prethodnoj polusezoni nastupao je za prvoligaša Budućnost iz Dobanovaca. U pitanju je iskusan igrač od 27 leta, koji je ranije branio boje Inđije, Radničkog iz Kragujevca i bugarske Montane.

Dovela je Bačka pojačanje i u odbrani. Dosadašnji štoper Sutjeske iz Nikšića Filip Mitrović potpisao je ugovor sa srpskim superligašem. On je do sada igrao za više crnogorskih klubova, a stekao je i internacionalno iskustvo branivši boje rumunske Dačije i ruskog Tjumena.


tagovi

BačkaSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara