Babić: Vojvodina se ne boji Zvezde, bolja smo ekipa

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Vojvodina se ne boji Zvezde, bolja smo ekipa

Fudbaler Vojvodine Srđan Babić izjavio je da se novosadska ekipa nikoga ne plaši, pa tako ni aktuelnih šampiona Srbije, fudbalera Crvene zvezde.
FOTO: STARSPORT

Mladi, jedva punoletni, defanzivac tima s Karađorđa je ocenio da rezultat u predstojećem derbi meču Jelen Superlige Srbije neće izostati ukoliko on i njegovi saigrači budu odigrali na nivou njihovih mogućnosti.
„Iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podređena kolektivu. Što se nas tiče, imamo sjanu atmosferu u ekipi, mladost, borbenost i činjenicu da baš nikome u domaćem prvenstvu, pa ni šampionu Crvenoj zvezdi, ne priznajemo, niti mislimo da su bolji od nas“, kazao je Babić.
Štoper novosadskog tima kazao je da jedva čeka početak duela koji je zakazan za noćni termin od 20:30 sati.
„Jedva čekam da izađemo na teren. Veliki meč. Atraktivan rival i pune tribine. Ambijent inspiriše. Naježim se kad pomislim na to. Poštujem crveno-bele, ali dokazaćemo da smo bolji tim“, prepun samopouzdanja je Babić.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


Real odbio Barsinu „nepristojnu“ ponudu


Milutinov van stroja tri nedelje


SK: Vaterpolisti pregazili domaćina, sa Hrvatima u polufinalu!





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne plašimo se nikog, pa ni Zvezde"

Izvor: B92, 22.Avg.2014

Fudbaler Vojvodine Srđan Babić rekao je da se njegova ekipa nikoga ne plaši, pa ni Crvene zvezde, i dodao da rezultat neće izostati ako odigraju kako umeju..."Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podređena kolektivu. Što se...

Nastavak na B92...

Zvezda na Karađorđu traži sjajan start

Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2014, 09:30

Fudbaleri Vojvodine dočekaće večeras od 20:30 sati na svom stadionu Karađorđe ekipu Crvene zvezde u okviru derbija trećeg kola JSL.. FOTO: STARSPORT.. Stanje na tabeli kaže da i novosadski i beogradski crveno-beli trenutno imaju po šest bodova i nalaze se na drugom, odnosno trećem mestu tabele...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.