Babić: Vojvodina se nikog ne plaši, pa ni Zvezde

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Vojvodina se nikog ne plaši, pa ni Zvezde

Defanzivac Vojvodine Srđan Babić rekao je da se njegova ekipa nikoga ne plaši, pa ni Crvene zvezde i dodao da rezultat u predstojećem meču Superlige neće izostati ako odigraju kako umeju.

- Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podređena kolektivu. Što se nas tiče, imamo sjanu atmosferu u ekipi, mladost, borbenost i činjenicu da baš nikome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u domaćem prvenstvu, pa ni šampionu Crvenoj zvezdi, ne priznajemo, niti mislimo da su bolji od nas - rekao je Babić, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Vojvodina u subotu od 20.30 sati dočekuje Crvenu zvezdu u trećem kolu Superlige Srbije. Obe ekipe su u prva dva kola zabeležile po dva trijumfa.

- Nikoga se ne plašimo, i potrudićemo se odigramo što bolje, pa ako budemo na svom novou, rezultat neće izostati - kazao je štoper Vojvodine.

Babića su mediji pre desetak dana preselili u Crvenu zvezdu, ali je sam igrač to kasnije demantovao. Po pisanju nekih italijanskih medija, za Srđana Babića je zainteresovana Sampdorija.

- Ništa zvanično nije stiglo ni u Vojvodinu, ni do mene lično. Trenutno, zanima me samo meč protiv Zvezde, samo o tome razmišljam i ostale stvari me ne interesuju - rekao je Babić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Babić: Vojvodina se nikog ne plaši, pa ni Zvezde

Izvor: Blic, 22.Avg.2014

Fudbaler Vojvodine Srđan Babić rekao je da se njegova ekipa nikoga ne plaši, pa ni Crvene zvezde, i dodao da rezultat u predstojećem meču Superlige neće izostati ako odigraju kako umeju..."Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.