BRONZA SIJA KAO TOZLA: Gore društvene mreže zbog srpskih basketaša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 15:13

BRONZA SIJA KAO TOZLA: Gore društvene mreže zbog srpskih basketaša!

Zasijalo novo odličje.

Novo odličje na Olimpijskim igrama u Tokiju zasijalo je za Srbiju ove srede. Basketaši Srbije su u meču za treće mesto savladali selekciju Belgije rezultatom 21:10 i tako osvojili bronzanu medalju, drugu po redu za Srbiju (prvu je osvojila Tijana Bogdanović - Tekvondo). Tim povodom mnogi sa ovih prostora ali i iz sveta izražavaju oduševljenje i pohvale "bronzanim" momcima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Бронза сија ко тозла ♥️😭😂🥰🇷🇸#3x3

— Цои ПФК (@Tsoi__) July 28, 2021

Bravo momci! #3x3 #Basket #Olympics

— Marko Cvetković (@DonMarkoC) July 28, 2021

МЕДАЉААААА!!!! БРАВО МОМЦИ СЛАВИ СРБИЈА!!! #3x3basketball #3x3 #TeamSerbia #Srbija #medal #winners #Serbia #tokyo2020 #Olympics YESSSSS!!! ANOTHER MEDAL FOR THE ROAD!!! #3x3 THANK YOU GUYS, SERBIA CELEBRATES!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🥉🥉🥉🙌👏👏👏

— Невена Ђукановић 🇷🇸 (Nevena Djukanović) (@Nexi_Djukanovic) July 28, 2021

U životu je najbitnije da te poraz ne slomi. Ustati posle poraza, vratiti se na teren i pobediti. Hvala Vam momci, za sve nas ljubitelje basketa ste zlatni, a ne bronzani! 🇷🇸#Olympics #3x3 https://t.co/JnL1Fgfb0o

— Stefan Ninić (@NinicStefan) July 28, 2021

Jako mi je drago sto su na kraju dosli do makar treceg mesta, momci koji nisu bili ni na mapi dok su trajale prosle olimpijske igre a evo ih sada sa medaljom oko vrata.

Sigurno su najkvalitetnija #3x3 ekipa na turniru ali je pomracenje uma u polufinalu bilo preveliko.

— Šareni (@sareniii) July 28, 2021

Боље побиједити за брозну, него изгубити за сребро. Браво момци!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸#3x3 #3x3basketball #TimSrbija #Srbija #Serbia

— Александар Богосавац (@abogosavac) July 28, 2021

Za zlatnu medalju boriće se Rusija i Litvanija od 15.25.

Doživela je Zvezda vrlo neprijatan poraz prošle nedelje u Kazahstanu, i večeras (20.30) na Marakani mora da juri minus od 1:2 kako bi nastavila put ka Ligi šampiona. Kvota na keca je 1,45, a na to da će Zvezda dati bar dva gola (tim1 2+) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kairat.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle šoka na postolje

Izvor: Danas, 28.Jul.2021

Muška 3x3 basket reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je u duelu za treće mesto bila bolja od Belgije rezultatom 21:10.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.