BRAVO, MIŠO: Kecmanović novom dramom zakazao okršaj sa Alkarazom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 09:34

BRAVO, MIŠO: Kecmanović novom dramom zakazao okršaj sa Alkarazom

Opet pet setova.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala Australijan opena posle trijumfa nad Amerikancem Tomijem Polom 3:2 (6:4, 3:6, 2:6, 7:6(7), 6:0).

Srpski as je i u prethodnoj rundi igrao pet setova, protiv Lenarda Štrufa. Ovoga puta nije bilo toliko dramatično u poslednjem delu igre pošto ga je Miša rešio bez izgubljenog gema.

Kecmanović je bolje ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u meč i odmah napravio brejk. Ubrzo se vratio Pol, ali i Miomir pravi novu prednost koju čuva do kraja seta.

Srbin je potom, naprasno, ukočio. Amerikanac osvaja naredna dva seta.

Ipak, nije se Miša predavao, već u četvrtom setu nije dopustio protivniku brejk, te se otišlo u taj-brejk. Imao je Pol dve meč lopte, no nije se dao Kecmanović. "Vadi" se iz te situacije i potom osvaja set i odvodi meč u peti odlučujući set.

Tamo je postojao samo jedan igrač i Kecmanović je obezbedio plasman među 16 najboljih, a tamo ga čeka Španac Karlos Alkaraz.

Momak iz Mursije je prošao dalje nakon što mu je Kinez, Junčeng Šang predao meč u trećem setu, pri rezultatu 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVA NAJAVA ALKARAZA: "Biće rat protiv Kecmanovića"

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024

Očekuje težak meč...Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da će morati da bude na najvećem nivou protiv Miomira Kecmanovića u osmini finala Australijan opena, ukoliko želi da se plasira u četvrtfinale...- Znam da je Kecmanović imao dva meča po pet setova, to je dobro za mene. Sećam se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.