BRAVO, MARKO: Srpski kajakaš osvojio četvrto mesto na Evropskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 14:46

BRAVO, MARKO: Srpski kajakaš osvojio četvrto mesto na Evropskom prvenstvu

Još jedan razlog za ponos.

Srpski kajakaš Marko Novaković osvojio je četvrto mesto u disciplini 200 metara na Evropskom prvenstvu, koje se održava u Minhenu.

Organizatori su prvobitno saopštili da je Novaković bio treći, ali je posle zvaničnih rezultata potvrđeno da je srpski kajakaš osvojio četvrto mesto. On je 200 metara prešao za 37,086 sekundi. Bronza je pripala Šveđaninu Peteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Meningu, koji je ostvario vreme od 37,055 sekundi.

Zlatnu medalju je osvojio Portugalac Kevin Santoš (36,975 sekundi), dok je drugi bio Letonac Roberts Akmens (37,028).

Stefan Vekić i Strahinja Stefanović su osvojili treće mesto u B finalu u disciplini dubl na 500 metara. Oni su ostvarili vreme od 1:32.913 minuta. Prvo mesto pripalo je dublu iz Španije (1:32.362), a drugi su bili Poljaci (1:32:868).

Marija Dostanić je osvojila drugo mesto u B finalu u disciplini 500 metara. Ona je stazu prešla za 1:57.301 minuta. Prvo mesto osvojila je Francuskinja Vanina Paoleti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.