BRAVO - Krunićeva iznenadila sedmu tenisersku sveta na US openu

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO - Krunićeva iznenadila sedmu tenisersku sveta na US openu

Samo neka ovako nastavi.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić napravila je večeras iznanadjenje pošto je u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD pobedila sedmu igračicu sveta, Britanku Džoanu Kontu sa 4:6, 6:3, 6:4.

Krunićeva, 78. teniserka na WTA listi, u drugom koju Ju Es Opena igraće protiv pobednice meča u kojem se sastaju Švedjanka Johana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Larson i Ajla Tomljanović iz Hrvatske.

Prvi meč današnjeg meča obeležili su brejkovi, bilo ih je ukupno pet, a jedan više napravila je Konta.

Veliki broj brejk prilika vidjen je i u drugom setu, ali za razliku od prvog, samo jedan brejk. Njega je napravila srpska teniserka u osmom gemu i to je bilo sasvim dovoljno za izjednačenje u setovima.

Teniserke su veliku borbu vodile i u trećem setu, Krunićeva je igrala hrabro i koristila svaku priliku. Na početku seta su i Konta i Krunićeva po jednom oduzele servis protivnici, a srpska teniserka je odlučujući napravila u sedmom gemu.

Ona je tu prednost sačuvala do kraja ne dozvolivši Britanki da je ugrozi.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunićeva iznenadila Kontu na Ju Es Openu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić napravila je večeras iznanađenje pošto je u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD pobedila sedmu igračicu sveta, Britanku Džoanu Kontu sa 4:6, 6:3, 6:4...Krunićeva, 78. teniserka na WTA listi, u drugom koju Ju Es Opena igraće protiv pobednice meča u kojem se sastaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SENZACIJA U NjUJORKU: Srpkinja eliminisala sedmu teniserku sveta

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena britansku teniserku i sedmu igračicu sveta Džoanu Kontu Srpska teniserka Aleksandra Krunić napravila je veliko iznenađenje na US Openu, pošto je danas u 1.kolu savladala sedmu teniserku sveta, Britanku Džoanu...

Nastavak na Večernje novosti...

Aleks posle senzacije: Hrabro kad je bilo važno

Izvor: Mondo, 29.Avg.2017, 08:52

Aleksandra Krunić priznala da je uspela da eliminiše sedmu igračice sveta sa US Opena jer ju je rivalka naterala da igra do "krajnjih granica"..Aleksandra Krunić napravila je najveće iznenađenje u prvog dana US Opena eliminacijom sedme igračice sveta Džoane Konte...Srpska teniserka slavila je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.