Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Velika pobeda Aleksandre Krunić, pala je Džoana Konta

Velika senzacija na startu US Opena.
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4.
Prvi set obeležili su brejkovi, bilo ih je ukupno pet, a jedan više napravila je Konta. U drugom setu je viđen samo jedan brejk, a napravila ga je naša Aleksandra Krunić i to joj je bilo dovoljno za izjednačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u setovima.
Teniserke su veliku borbu vodile i u trećem setu, Krunićeva je igrala hrabro i koristila svaku priliku. Na početku seta su i Konta i Krunićeva po jednom oduzele servis protivnici, a srpska teniserka je odlučujući napravila u sedmom gemu. 
Krunićeva će u drugom koju US Opena igrati protiv pobednice meča između Šveđanka Johane Larson i Ajle Tomljanović iz Hrvatske.
The post US OPEN: Velika pobeda Aleksandre Krunić, pala je Džoana Konta appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Aleksandra Krunić: Kažem sebi, ućuti i igraj!

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2017, 17:55

Nekad sam šizofrenična, u glavi mi je haos. Sada mogu da se suočim sa tim da nisam savršena, rekla je Aleksandra Krunić posle pobede nad Džoanom Kontom DAJTE joj izazov, veliku scenu, FED kup groznicu, jakog protivnika i - pokazaće koliko može. U kvalifikacijama manjih izgubiće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.