BOMBA U MINHENU: Trinkijeri našao prvo POJAČANJE! Stiže bivši igrač Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 16:39

BOMBA U MINHENU: Trinkijeri našao prvo POJAČANJE! Stiže bivši igrač Zvezde!

Juri ga još jedan klub.

Samo 24 sata pošto je i zvanično potvrđeno da je bivši strateg Partizana Andrea Trinkijeri novi trener Bajerna, krenulo je i selektiranje tima Bavaraca za sledeću sezonu. Prvo potencijalno pojačanje italijanskog stručnjaka biće bivši igrač Crvene zvezde Nejt Volters.

Američki plej je prethodnu sezonu proveo u Ponosu Izraela, a pregovori sa klubom iz Minhena su u poodmakloj fazi. Posao Bavarcima kvari Panatinaikos, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi takođe rado video Voltersa u Atini.

Zeleni su, podsetimo, želeli i Lorenza Brauna, ali je Amerikanac završio kod Igora Kokoškova u Fenerbahčeu, dok Atinjani i dalje jure Nikolasa Laprovitolu koji je napustio Real. Obzirom da je Argentinac veliki zalogaj za PAO, uprava se okrenula Voltersu kao jeftinijoj opciji.

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.