Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 15:50

Trinkijerijevo prvo pojačanje bivši igrač Crvene zvezde

Nije ipak još dogovoreno, ali...

Dan nakon što je i zvanično potvrđeno da je Andrea Trinkijeri novi trener Bajerna počelo je i selektiranje ekipe bavarskog kluba za novu sezoni. I prema informacijama iz Izraela prvo pojačanje dojučerašnjeg Partizanovog trenera u Minhenu biće – bivši igrač Crvene zvezde. Bajern je naime krenuo po >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nejta Voltersa.

Želja je dakle tu, a kako javljaju mediji u Izraelu – s obzirom na to da je američki plej proteklu sezou proveo u Makabiju iz Tel Aviva – pregovori su u poodmakloj fazi. Ne znači to ipak da će posao i biti realizovan, jer bi Voltersa u Atini rado video i Panatinaikos.

Panatinaikos je prethodno hteo i Lorenza Brauna – završio u Fenerbahčeu – dok i dalje nije odustao od Realovog Nikolasa Laprovitole. Međutim, to neće biti lak zadatak, pa se Volters smatra za pristupačnije rešenje.

A dok se Pao premišlja, Trinkijeri napada.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA U MINHENU: Trinkijeri našao prvo POJAČANJE! Stiže bivši igrač Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020

Juri ga još jedan klub...Samo 24 sata pošto je i zvanično potvrđeno da je bivši strateg Partizana Andrea Trinkijeri novi trener Bajerna, krenulo je i selektiranje tima Bavaraca za sledeću sezonu. Prvo potencijalno pojačanje italijanskog stručnjaka biće bivši igrač Crvene zvezde Nejt Volters...Američki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.